دسته : مدیریت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 393 KB
تعداد صفحات : 19
بازدیدها : 1839
برچسبها : رفتار سازمانی رابینز شناخت تیم
مبلغ : 7000 تومان
خرید این فایلفهرست مطالب فصل هشتم کتاب مبانی رفتار سازمانی رابینز:
مقدمه
تعریف گروه
تعریف گروه کاری
مقایسه تیم و گروه
انواع تیم
تیم حل کننده مسأله
تیم خودگردان
تیم متخصص
رابطه تیم و گروه
نه نقش تیم
نقصان پذیری تیم و حساب پس دهی
اعتماد متقابل
ابعاد اعتماد
چگونه می توان اعتماد به وجود آورد ؟
تبدیل افراد به عضو تیم
پرورانیدن افراد برای عضویت در تیم
*********************
کتاب مدیریت مبانی رفتار سازمانی رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی از جمله منابع مهم درس مدیریت رفتار سازمانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل هشتم این کتاب با عنوان شناخت تیم می باشد که در 19 اسلاید بصورت بسیار زیبا طراحی شده است و می تواند به عنوان پروژه و کار ارائه کلاسی (سمینار-کنفرانس) برای درس مدیریت رفتار سازمانی مورد استفاده قرار گیرد.
*********************
بخشهایی از متن
مقدمه
کار تیمی می تواند تولیدات شرکت را بهتر کرده، کار ها را سرعت داده و هزینه ها را کاهش دهد. چرا تیم شهرت زیادی یافته است ؟ مدارک و شواهد گویای این است که اگر نوع کار به مهارتها، تجربه و دیدگاه های گوناگون نیاز داشته باشد، تیم به مراتب بهتر از فرد عمل می کند.
سازمانها می توانند با تشکیل تیمهایی از افراد زبده و متخصص در زمینه رقابت به صورتی مؤثر و با کارایی عمل کنند و از تمام توانایی ها و استعدادهای افراد نخبه نهایت استفاده را ببرند، تیم انعطاف پذیری بیشتری دارد و در مقایسه با دوایر سنتی یا گروه های دیگر در برابر پدیده تغییر واکنشی مناسب تر نشان می دهد.
توجیه دیگر در رابطه با شهرت تیم این است که تیم به صورت ازاد یا وسیله ی مؤثر در دست مدیریت قرار می گیرد و او می تواند در سازمان دموکراسی را مطرح نماید و بدین وسیله موجب افزایش مشارکت کارکنان در امور گردد.
مدیران می توانند به شیوه های زیرافراد را به شکلی درآورند که آنها در صحنه تیم ایفاگر نقش گردند:
گزینش: مدیر به هنگام استخدام اعضای تیم، باید دقت نماید که از نظر فنی نیز دارای مهارتهای لازم و برای شغل یا کار مورد نظر واجد شرایط باشند. هنگامی که مدیر با افراد فردگرا روبه رو می شود، اصولاً باید به یکی از سه روش زیر اقدام کند:
داوطلب باید آموزش لازم را ببیند تا شرایط لازم در تیم را به دست آورد.
باید داوطلب را در واحدی به کار گرفت که تیم نداشته باشد.
نباید چنین داوطلبی را استخدام کرد.
آموزش: متخصصان آموزش تمرین هایی را به اجرا درمی آورند که کارکنان می توانند در اثر تجربه و آموزش، شیوه کار با تیم را بیاموزند. معمولاً کارگاه هایی تشکیل می شود تا به کارکنان آموزش داده شود که چگونه برای حل مسأله اقدام کنند. مثلاً شرکت امرسون الکتریک با آموزش افراد تیم های موفقی تشکیل داد.
...
برای مشاهده سایر فصول کتاب مبانی رفتار سازمانی رابینز کلیک کنید.
خرید و دانلود آنی فایل