دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 97 KB
تعداد صفحات : 96
بازدیدها : 668
برچسبها : ارزیابی کار و زمان پارس الکتریک تلویزیون
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلارزیابی کار و زمان تلویزیون های پارس الکتریک
پایان نامه کارشناسی رشته مدیریت صنعتی
چکیده :
مطالعه کار اصطلاحی است که تکنیک های مطالعه روش سنجی و زمان سنجی را که برای تأمین حداکثر استفاده ممکن از نیروی انسانی، تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز برای انجام یک کار مشخصی به کار می رود را در بر می گیرد اما مطالعه روش سنجی عبارت است از ثبت منظم و بررسی دقیق روشهای انجام کار و پیشنهاد روشهای اصلاحی به منظور کاهش هزینه ها، ساده تر کردن عملیات و افزایش بازدهی می باشد.
در انجام ارزیابی روش در مراحل معینی به ناگزیر نگرش انتقادی به جابجایی افراد و مواد در سراسر کارخانه یا محیط کار و بررسی جانمایی کارخانه مورد توجه قرار می گیرد. این کار ار این نظر لازم است که در بسیاری از کارخانجات یا در موارد جانمایی اولیه بخوبی فکر نشده، یا به هنگام توسعه موسسه و یا موازات ایجاد تغییراتی در بعضی از محصولات یا فرآیندهای تولید آن در هر کجا که فضایی یافت شده ماشین آلات، تجهیزات یا دفاتری اضافه شده است.
نتیجه کلی این وضعیت آن است که در موارد کارکنان اغلب باید مسافت طولانی تری را ضمن گردش فرآیند تولید طی کنند که منجر به اتلاف وقت و انرژی می شود، بدون اینکه چیزی به ارزش محصول افزوده شود. بنابراین اصلاح جانمایی کارخانه بخشی از وظایف کارشناس ارزیابی کار است.
زمان سنجی کار به منظور کوتاه کردن زمان انجام کار و ایجاد سرعت در ارائه کارها و ارائه خدمات به مشتریان و ارباب رجوع به کار گرفته می شود. با توجه به اینکه جریان کارها در اغلب سازمانها با مراحل زائد، تکراری، بی هدف و بی منطق آمیخته شده است با بررسی علمی جریان کار می توان به این اختلالات و نارسایی ها پی برد و راه های بهتر انجام کار را یافت و برای بهسازی روشهای کار اقدام کرد. منظور از جانمایی کارخانه آرایش ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز کارخانه می باشد به گونه ای که سهل ترین جریان مواد، کمترین هزینه و حداقل جابجایی در طی مراحل تهیه محصول از زمان تهیه مواد خام تا زمان توزیع محصول تمام شده میسر می شود.
کارخانجات پارس الکتریک در تاریخ 5 اسفند سال 1341 با سرمایه 5000000ریال تأسیس و در 9 اسفند ماه همان سال به صورت شرکت با مسئولیت محدود به شماره 8567 به ثبت رسید. موضوع شرکت، تأسیس و ایجاد کارخانه صنعتی،تولیدی و مونتاژ رادیو و تلویزیون بوده است.
در تاریخ 22 اسفند ماه سال، 1346 شرکت از مسئولیت محدود به سهامی و پس از آن در 28 فروردین سال 1352 به سهامی خاص و سپس در 9 اسفند 1354 به شرکت سهامی عام تبدیل شد.
ظرفیت تولید سالانه کارخانجات براساس پروانه بهره برداری شماره 31072 مورخ 18 اردیبهشت 55 وزارت صنایع و معادن 170000 دستگاه تلویزیون و 190000 دستگاه رادیو بر آورده شده است.
کارخانجات عظیم پارس الکتریک دارای شرکتهای تابعه بسیاری با زمینه فعالیتهای مختلف می باشد که به صورت زیر است:
1) شرکت لوازم خانگی پارس با 78% سهام مالکیت به تولید یخچال و فریزر می پردازد.
2) شرکت پارس کالری با 100% مالکیت انواع وسایل تزئینی چوبی و مبلمان اداری وغیره را تولید می کند.
3) شرکت لامپ تصویر رنگی عالم آرابا 70% سهام انواع لامپهای تصویر رنگی در ایران را تولید می کند.
4) شرکت مهندسی و بازرگانی پارس با 100% سهام دارای فعالیت در زمینه خرید و فروش، واردات و تعمیر و نگهداری ابزار آلات تولیدی می باشد.
5) شرکت خانه سازی آریا با 87% سهام مالکیت، طراح و سازنده قطعات پیش شاخته ساختمان و خانه سازی است.
6) شرکت پارس نیک با 100% سهام مالکیت صادر و وارد کننده انواع واقسام قطعات و کالاهای الکتریکی و الکترونیکی مجاز می باشد.
7) شرکت طراحی و مهندسی ساخت صنعت با 100% سهام مالکیت علاوه بر صادرات و واردات، کارخانجات تولیدی صنعتی را ایجاد و تجزیه می نمایند.
8) شرکت عایق پلاستیک با 100% سهام مالکیت برای بسته بندی محصولات پارس الکتریک فومهای مخصوص می سازند.
9) شرکت خدمات پارس با 100% سهام مالکیت که با دارا بودن تعداد زیادی نمایندگی در سراسر کشور نقش پشتیبانی را به عهده داشته و به تعمیر ونگهداری محصولات پارس الکتریک می پردازد.
پیشنهادات :
1-5- موارد مربوط به برنامه ریزی تولید :
1) میزان تولید شاسی و تلویزیون هماهنگ نیست تعداد شاسی ها خیلی بیشتر از تعداد تلویزیونها تولید می شود یعنی تعداد زیادی شاسی در روز بیکار در سالن قرار دارد اگر میزان مشخصی شاسی با توجه به ظرفیت تولید تلویزیون، تولید شود با سرعت کمتر ولی دقت بیشتر به گونه ای که هر اپراتور بر کار خود نظارت داشته باشد و کنترل کار خویسش را انجام دهد شاسی تقریباً بی عیب و نقص خواهد بود و نیازی نیست که افراد مختلف برای انجام کنترلهای مختلف باشند.
2) زمان مشخص ومقدار مشخص از قطعات و مواد اولیه برای تولید تلویزیون در نظر گرفته شود به گونه ای که کار ناتمام در هر روز کاری روی دستگاهها و یا مواد اولیه اضافی پای دستگاه ها باقی نماند یعنی برنامه ریزی به گونه ای باشد که همه مواد انتقال یافته به پای دستگاه مصرف شوند و از شلوغی و بی نظمی سالن جلوگیری شود.
3) در قسمت خط مونتاژ جدید وخط مونتاژ قدیم سالن 1 بعد از تنظیمات بک روی تلویزیون بسته می شود که بعد از آن اگر تلویزیونی نیاز به تعمیر وتنظیم دوباره داشته باشد بک باز می شود ایندو باره کاری است و بهتر است که بعد از تنظیم نهایی بک روی تلویزیون بسته شود.
4) کنترل در دو مرحله صورت می گیرد یکی کنترل عملیات است و یکی کنترل کیفیت کنترل عملیات را کنترل می کند که تلویزیون ایرادی نداشته باشد و کنترل کیفیت دوباره همان کنترل شده را کنترل می کند که این دوباره کاری است بهتر است که کنترلها در یک مرحله صورت گیرد.
5) فرانت تلویزیون چون در قسمت جلوی تلویزیون قرار دارد بسیار حساس است و وقتی فرانتها را از کارتن خارج می کنند و روی گاری قرار می دهند چون تعداد زیادی از آنها روی هم قرار می گیرند روی آنها خش می افتد و بهتر است که با کارتن به خط انتقال یابد و اپراتور یکی یکی هنگام کار فرانتها رااز کارتن خارج نماید.
6) در سالن 1 خط مونتاژ تلویزیون Grundic در قسمت نصب یک اپراتور بک ها را از گاری بر می دارد و بک را از نایلون در می آورد و بک را روی زمین داخل هم قرار می دهد این کار ممکن است باعث شود بک آسیب ببیند بهتر است که بک ها روی گاری باشند و یااینکه اصلاً بک ها را از کارتن خارج نکند.
7) در سالن 2 خط مونتاژ تلویزیون Grundic اپراتور اول که عملیات مربوط به فرانت راانجام داد آن را روی زمین می گذارد که اپراتور بعدی آن را بردارد این ممکن است باعث ایجاد خش روی فرانت شود بهتر است که فرانت را روی باند قرار دهد.
8) در انبار موقت پشت سالن 1 اگر جای و مکان هر کدنم از قطعات مشخص باشد قطعات به صورت منظم تر در انبار قرار می گیرند و بی نظمی و شلوغی انبار کاهش می یابد.
فهرست مطالب پروژه
تاریخچه
فصل اول : معرفی واحدصنعتی
سازماندهی و تشکیلات
بخش تولید
بخش بازرگانی
کنترل کیفیت
مهندسی صنایع
تعمیرات وتأسیسات
مرکز ایمنی و بهداشت
امور اداری
امور مالی و چارت واحد مالی
بخش کامپیوتر
فصل دوم : سالنها و خطوط تولید
سالن تولید تلویزیون
انبارها
خط pars
خط Grundic
فصل سوم :نمودارهای فرآیند جریان نمودار فرآیند جریان خطوط تولید
نمودار فرآیند جریان تولید شاسی
نمودار فرآیند جریان تولید فرانت (خط قدیم PARS)
نمودار فرآیند جریان تولید بک
نمودار فرآیند جریان آماده سازی لامپ تصویر
نمودار فرآیند جریان تولید فراتب ( خط جدید PARS)
نمودار فرآیند جریان تولید مارک
نمودار فرآیند جریان تولید فرم بلندگو
نمودار فرآیند جریان تولید شیلت
نمودار فرآیند جریان تولید سنترپل
نمودار فرآیند جریان تولید واشر
نمودار فرآیند جریان تولید ترمینال
نمودار فرآیند جریان مونتاژ بلند گو
نمودار فرآیند جریان تولید فوم
نمودار فرآیند جریان آماده سازی کارتن
نمودار فرآیند جریان مونتاژ تلویزیون (خط قدیم سالن )
نمودار فرآیند جریان مونتاژ تلویزیون (خط جدید سالن)
فصل چهارم : عناصر کاری
معرفی عناصر و نقاط شروع وانفصال
تعداد اپراتورهایی که عملیات مربوط به هر عنصر را انجام می دهند
جدول زمان مربوط به انجام عناصر
جدول بهبودی
فصل پنجم : پیشنهادات
موارد مربوط به برنامه ریزی تولید
موارد مربوط به حمل و نقل
موارد مربوط، ایمنی و بهداشت
منابع ومأخذ
خرید و دانلود آنی فایل