دسته : -پژوهش
فرمت فایل : word
حجم فایل : 13 KB
تعداد صفحات : 13
بازدیدها : 235
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 1500 تومان
خرید این فایلمقاله تاریخچه آتش نشانی در ایران
مقدمه
در تاریخ كشور ما آتش سوزی شهرهای بسیاری را به كام خود كشانده و حتی به ورطه نابودی رسانده است . در این خصوص می توان به شهر سوخته در 67 كیلومتر جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان اشاره كرد . كه در سالهای 2100 تا 3200 سال پیش از میلاد رشد و شكوفائی خاصی داشته و چندین بار طعمه حریق شد ، و دوباره بازسازی شده است . كاوشهای باستان ناسی نشان می دهد كه شهر سوخته در چهار دوره مشخص دائر بوده است . این شهر در دوره چهارم استقرار در اثر آتش سوزی به كلی ویران شد و از بین رفت . از حریقهای مهم دیگر آتش سوزی شدیدی بود كه در سال 325 هجری قمری و آنجا كه در آن روزگار جزء قلمرو و ایران محسوب می شد در گرفت و طی دو شبانه روز شهر را به كلی به كام خود كشید .
با شروع سلطنت پهلوی اول تصمیم بر آن بود مه شهر بخصوص تهران سروسامان بگیرد و وضع آبرومندی پیدا كنید در سال 1303 شمسی بلدیه تهران یك دستگاه اتومبیل آبپاشی برای آبپاشی خیابانهای خاكی شهر تهیه كرده بود.
در سال 1360 یك دستگاه و در سال 1307 چهار دستگاه اتومبیل اطفائیه با كلیه وسایل لباس نسوز خریداری می شد در همین ایام برای ساختمان اطفائیه تأمین بودجه و سایر مسائل ناشی از توسعه تهران طراحی تهیه و به مقامات مسئول پیشنهادی می گردد . از این نظر گاراژی به نام گاراژ غرب و قسمتی از گاراژ حسینی در سه راه امین حضور اجاره گردید و برای شعبه اطفائیه در نظر گرفته شد . با توجه به نامناسب بودن محل اداره اطفائیه تصمیم گرفتهش د ساختمانی مخصوص این اداره بنا گردد . بدین منظور ابتدا قسمت شرقی آسایشگاه سابق بلدی در نظر گرفته شد . و سپس اراضی گورستان حسن آباد واقع در میدان حسن آباد بدین منظور اختصاص یافت .