دسته : حسابداری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 30 KB
تعداد صفحات : 14
بازدیدها : 385
برچسبها : مبانی نظری سیستمهای اطلاعاتی سیستمهای اطلاعات حسابداری AIS
مبلغ : 14000 تومان
خرید این فایلمعرفی مبانی نظری (فصل دوم پایان نامه) سیستم اطلاعات حسابداری (AIS) با رفرنس و منابع معتبر داخلی و خارجی با فرمت word و قابل ویرایش
بخشهایی از متن مبانی نظری
سیستم اطلاعات حسابداری سیستمی است که عملیات جمع آوری و ذخیره سازی داده های مالی را طی فرایندهای حسابداری انجام می دهد و پس از پردازش این داده ها، اطلاعات مورد استفاده تصمیم گیرندگان سازمانی (سرمایه گذاران، اعتباردهندگان، مدیران) را تولید می کند. سیستم اطلاعات حسابداری در نهایت با ارائه گزارشهای هوشمندانه مالی می تواند تصمیم گیرندگان و مدیران سازمان را در برنامه های راهبردیشان کمک کند. هر چند یک سیستم اطلاعات حسابداری می تواند فقط شامل چند صفحه کاغذ و کتابچه راهنمای کاربر مبتنی بر یک سیستم حسابداری ساده باشد، اما امروزه سیستم اطلاعات حسابداری به عنوان سیستمی پیچیده مبتنی بر قابلیتهای فناوری اطلاعات و فرایندها و روشهای سنتی و پیشرفته حسابداری است.
موضوع طراحی سیستم های اطلاعات حسابداری در حال حاضر توجه محققان این سیستم ها و کاربران آنها را به خود جلب کرده است. بسیاری از مطالعات اثرات متغیرهای زمینه ای بر روی طراحی و عملکرد سیستم های اطلاعات حسابداری را مورد مطالعه قرار دادند. این موضوع نشان می دهد که یک تطابق مناسب باید بین متغیرهای زمینه ای (مانند محیط، کار و ساختار) و خصوصیات اطلاعات AIS برقرار باشد تا باعث بالا بردن عملکرد مدیریتی شود. به هر حال مطالعات تجربی فاقد یک هماهنگی لازم برای گرفتن نتایج درست می باشند.
محققان AIS در ابتدا نگران سیستم اطلاعاتی سازمان درون زمینه محیطی و ساختاری آن هستند. بر این اساس، سیستم های اطلاعاتی به عنوان تسهیل کننده های تصمیم گیری درون سازمان بوده و باید متناسب با محیط سازمان، نیازمندی های کاری و ساختار آن تدارک دیده شوند. به خاطر اینکه AIS شرکت بخشی از IS شرکت می باشد، باید فعالیت های عملکردی آن را به دقت منعکس کند.
عوامل بسیار زیادی بر عملکرد سیستم اطلاعاتی حسابداری تأثیر می گذارند، اما بررسی همه ی عوامل مزبور بسیار دشوار است. بنابراین در این تحقیق تنها عواملی که مهم به نظر می رسیدند، به طور جداگانه بررسی و مورد توجه قرار می گیرند. عوامل مورد بررسی عبارتند از: نقش مدیران ارشد، ایجاد کمیته ی راهبری، طرح اولیه، طراحی و توسعه ی برنامه ی اولیه، منابع مالی، مشارکت کاربران در طراحی سیستم، نگرش مثبت کاربران به سیستم اطلاعاتی و عامل فنی و دانش، به تفضیل مورد بحث قرار می گیرند.
در ادامه ی فایل مبانی نظری عوامل مؤثر بر سودمندی سیستم اطلاعاتی حسابداری بررسی خواهد شد. ...
فهرست مطالب مبانی نظری
سیستم اطلاعات حسابداری
اهمیت سیستم اطلاعات حسابداری
مراحل طراحی و اجرای سیستمهای اطلاعات حسابداری
امنیت سیستم اطلاعات حسابداری
عوامل مؤثر بر سودمندی سیستم اطلاعاتی حسابداری
منابع
خرید و دانلود آنی فایل